Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Coop Opsparing scorer 5 globusser for bæredygtige investeringer

1. maj 2019 

I dit Coop supermarked kan du vælge økologiske og Fairtrade-mærkede dagligvarer. På samme måde kan du hos Coop Opsparing investere dine penge i virksomheder, der har bæredygtighed og socialt ansvar højt på dagsordenen. Nu er to af dine investeringsmuligheder blevet tildelt 5 globusser! – den højeste rating for bæredygtighed hos Morningstar.

Det er store investeringer i primært aktiefonde med høj ESG-rating, der har gjort udslaget. ESG står for Environmental, Social og Governance – altså bæredygtighed, samfundsansvar og ansvarlig ledelse. Du er altså med til at investere ansvarligt, når du vælger afdelinger hos Coop Opsparing.     

Det er afdelingerne Coop Opsparing Moderat og Coop Opsparing Modig, som begge har opnået 5 globusser. Afdelingen Coop Opsparing Forsigtig har en for stor andel af obligationer, og afdelingen kan desværre ikke rates inden for Morningstars ratingsystem. Men alle aktiefondene er underlagt den samme ESG-screening, og du opnår således en bæredygtig investering, uanset hvilken af de tre afdelinger du vælger.

Morningstar har mange års erfaring med rating af værdipapirer. De seneste år er deres globus-symboler blevet et anerkendt værktøj for alle, der gerne vil investere med omtanke for miljø og samfund. Det er der flere og flere, der ønsker. Coop Opsparing gør det let for dig at komme i gang.

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.