Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Du investerer i ansvarlighed

I dit Coop supermarked har vi udvalgt de varer, der lever op til dine krav om pris og kvalitet. Du kan bl.a. vælge økologiske- og Fairtrade-mærkede varer. Når vi vælger indeksfonde til Coop Opsparing, vil en stor del af investeringerne være i indeksfonde, der stiller krav til miljø, social ansvarlighed og ansvarlig ledelse. Vi vælger nemlig dem, der går efter en høj ESG-rating. E for environmental, S for social og G for governance.

Du investerer i ansvarlighed

Coop Opsparing scorer 5 globusser for bæredygtige investering

Vores fokus på social ansvarlighed er blevet belønnet af det uafhængige analysehus Morningstar, der tildeler alle vores afdelinger 5 globusser – den højeste rating for social ansvarlighed. De seneste år er deres globus-symboler blevet et anerkendt værktøj for alle, der gerne vil investere med omtanke for miljø og samfund. Det er der flere og flere, der ønsker.

Femstjernet afkast

Hos os går ansvarlighed hånd i hånd med godt afkast. Det uafhængige analysehus Morningstar rater hver måned Coop Opsparings afkast med mellem 1 og 5 stjerner.

Lige nu har afdelingerne Modig og Moderat 5 ud af 5 stjerner, mens afdeling Forsigtig har 4 ud af 5 stjerner for godt afkast. Stjernerne opdateres månedligt, og du kan se de aktuelle ratings på morningstar.dk.

Se afkast og læs mere om vores 3 afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.