Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 8.00 og 18.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Du investerer i ansvarlighed

Du investerer i ansvarlighed

I dit Coop supermarked har vi udvalgt de varer, der lever op til dine krav om pris og kvalitet. Du kan bl.a. vælge økologiske- og Fairtrade-mærkede varer. Når vi vælger indeksfonde til Coop Opsparing, vil en stor del af investeringerne være i indeksfonde, der stiller krav til miljø, social ansvarlighed og ansvarlig ledelse. Vi vælger nemlig dem, der går efter en høj ESG-rating. E for environmental, S for social og G for governance. 

Du er altså med til at gøre det mere attraktivt for virksomheder overalt på kloden at tænke ansvarligt, når du investerer hos os. Det er faktisk også en god økonomisk investering at vælge fonde med høje ESG-ratings. De giver nogenlunde samme afkast som lignende indexfonde - ofte mere. Og risikoen ligger helt på linje.   

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.