Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 16.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Du investerer i ansvarlighed

I dit Coop supermarked har vi udvalgt de varer, der lever op til dine krav om pris og kvalitet. Du kan bl.a. vælge økologiske- og Fairtrade-mærkede varer. Når vi vælger indeksfonde til Coop Opsparing, vil en stor del af investeringerne være i indeksfonde, der stiller krav til miljø, social ansvarlighed og ansvarlig ledelse. Vi vælger nemlig dem, der går efter en høj ESG-rating. E for environmental, S for social og G for governance.

Du investerer i ansvarlighed

Coop Opsparing scorer 5 globusser for bæredygtige investering

Vores fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed er blevet belønnet af det uafhængige analysehus Morningstar, der tildeler alle vores afdelinger 5 globusser – den højeste rating for bæredygtighed. De seneste år er deres globus-symboler blevet et anerkendt værktøj for alle, der gerne vil investere med omtanke for miljø og samfund. Det er der flere og flere, der ønsker.

Femstjernet afkast

Ansvarlighed går hos os hånd i hånd med godt afkast, og det kan betale sig at investere mod fokus på grønne og socialt ansvarlige værdier. I maj 2021 gav Morningstar – foruden fem globusser for bæredygtighed – også alle foreningens tre afdelinger fem ud af fem stjerner for godt afkast inden for de seneste tre år. Stjernerne opdateres månedligt, og du kan se de aktuelle ratings på morningstar.dk

Se afkast og læs mere om vores 3 afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.