Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Invester din tid, der hvor kraftige stigninger giver ekstra god kondition

Lad Coop Opsparing tage sig af dine penge

Invester i vores værdier

Hos Coop arbejder vi hver dag på at sikre forbrugerne ansvarlige og gennemsigtige produkter til en fair pris. Derfor har vi lanceret investeringsforeningen Coop Opsparing. Den skal være et stærkt og billigt alternativ til de etablerede investeringsforeninger. De tilbyder i dag produkter, der kan være svære at forstå. Og har omkostninger, som vi mener, er i overkanten i forhold til, hvad der er rimeligt. Investeringsforeningen Coop Opsparing er 100 % ejet af investorerne.

Ansvarlig investering med fair omkostninger

Vores investeringsforening har omkostninger, der er blandt markedets laveste. Derudover gør vi det nemmere at investere ansvarligt – uden at gå på kompromis med ønsket om et konkurrencedygtigt afkast.

Coop Opsparing investerer nemlig størstedelen af porteføljen i ETF-fonde, der har valgt værdipapirerne ud fra deres ESG-rating, der bl.a. vurderer bæredygtighed og social ansvarlighed. På den måde gør vi det muligt at lade sparepengene gro med god samvittighed.

Læs mere om bæredygtighedsrelaterede oplysninger for Coop Opsparings afdelinger:

> Oplysninger om bæredygtighed - FORSIGTIG (PDF)

> Oplysninger om bæredygtighed - MODERAT (PDF)

> Oplysninger om bæredygtighed - MODIG (PDF)

Fakta

Coop Opsparing er stiftet i

Foreningen er stiftet

2018
Antal afdelinger

Antal afdelinger

3
Løbende omkostninger i afdelingerne

Løbende omkostninger i afdelingerne 

0,55 - 0,64 %
Investeret i fællesskab

Investeret i fællesskab

Ca. 600 mio. kr.

Samarbejdspartnere

Coop Opsparing har udvalgt en række samarbejdspartnere, der hver på deres felt bidrager med erfaring og kompetence.

  • Coop Bank – partnerbank og overordnet ansvarlig for sammensætning af porteføljen. Banken står også for forretningsudvikling, markedsføring og drift af hjemmeside.
  • Optimal Invest – har meget erfaring med investering i indeksfonde, som en stor del af afdelingerne består af. Coop Bank har derfor outsourcet porteføljeplejen til Optimal Invest.
  • IFS SEBinvest – står for administration af investeringsafdelingerne og sikrer, at alle handler lever op til foreningens vedtægter og gældende lovgivning.
  • SEB Bank – depotbank, der stiller depot til rådighed for foreningen.

Bestyrelsen

Investeringsforeningen har sin egen bestyrelse, som vælges af investorerne på den årlige generalforsamling.

Lasse Bolander

Lasse Bolander

Bestyrelsesformand

Lasse er formand i Coop Danmarks bestyrelse og arbejder bl.a. for at sikre Coops 1,9 mio. medlemmer gode priser på dagligvarer samt ekstra medlemsfordele på f.eks. finansielle produkter. Udover sit formandskab for Coop er han formand i en lang række bestyrelser, bl.a. Coop Bank, Spejder Sport og Dagbladet Information.

Allan Nørholm

Allan Nørholm

Bestyrelsesmedlem

Allan er adm. direktør i Coop Bank og har mere end 20 års erfaring med investeringsområdet. Han er uddannet økonom og har bestridt en række funktioner inden for området, herunder som øverste ansvarlige for al investeringsrådgivning og kapitalforvaltning i en af landets største banker.

Jesper Hastrup

Jesper Hastrup 

Bestyrelsesmedlem

Jesper er uddannet advokat og har i mere end 10 år arbejdet med finansiel regulering. Han har siden 2013 fungeret som juridisk chef i Coop Bank og har tidligere arbejdet i bl.a. Nykredit Bank samt i advokatfirmaet Bech-Bruun.

Regnskaber og generalforsamling

Klik på årstal for at finde regnskaber og dokumenter fra generalforsamling.

2023
2022
2021
2020
2019

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.