Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 16.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Invester din tid på at følge alle de små forandringer

Lad os holde øje med markedet

Lad os investere sammen

Coop Opsparing er skabt for vores medlemmer og alle andre, der gerne vil have fair priser. Derfor tænker vi anderledes end traditionelle banker og finansielle virksomheder. Vi går efter stor spredning af risiko og lave omkostninger. I vores Investeringsforening er det enkelt, trygt og billigt at investere.

Enkelt

Enkelt

Du behøver ikke vide noget om aktier for at investere hos os. Du skal kun tage stilling til, hvilken af vores tre afdelinger, der passer til din økonomi og risikoprofil. 

 

Se vores afdelinger

trygt

Trygt

Vores forening satser ikke på rekordhøje afkast. Vi har spredt vores risiko på tusindvis af virksomheder, og går efter et afkast, der følger gennemsnittet for markedet.

 

Sådan spreder vi risiko

Billigt

Billigt

Vores omkostninger er blandt de laveste på markedet. Du får altså en større andel af dit afkast, når du vælger at investere i Coop Opsparing.

 

Læs om omkostninger

Værd at vide...

Coop Opsparing gør det helt enkelt at investere uden at betale høje omkostninger. Men inden du investerer, er der en række ting, du bør vide og tage højde for.

Hvornår skal du bruge dine penge

Hvornår skal du bruge dine penge?

Et af de vigtigste spørgsmål før du vælger, hvilken afdeling du vil investere i, handler om din tidshorisont. Få forklaringen på, hvorfor det betyder så meget.

Læs mere om tidshorisonten for din investering

 

Hvad er en ETF-fond

Hvad er en ETF-fond?

Lave omkostninger og stor spredning af risiko. Det er grunden til, at vi bl.a. har valgt at investere i ETF-fonde.

Læs mere om ETF-fonde

 

Du behøver ikke tænke på Skat

Vi indberetter det nødvendige til Skat

Coop Opsparing gør det let at investere, så du kan bruge din energi på andet end penge. Også når det gælder skat, har vi valgt en simpel og overskuelig løsning.

Læs mere om skat på din investering

 

Når markedet går op og ned

Når markedet går op og ned

Der bliver snakket meget om op- og nedture på aktiemarkedet. Hvad betyder udsvingene for din investering på kort og lang sigt?

Læs mere om udsving på markedet

 

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.