Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Op og ned med markedet

Uanset om du vælger Forsigtig, Moderat eller Modig, så investerer du en del af dine penge i aktier. Det betyder, at du på sigt kan få andel i de højere afkast, som der er forventning om, at aktiemarkedet giver. Men du vil også opleve, at det i perioder kan gå den forkerte vej.

Op og ned med markedet

I Coop Opsparing har vi sørget for at reducere din risiko ved at sprede investeringen på mange forskellige aktier og obligationer. Vi investerer i flere tusinde virksomheder på tværs af lande, brancher og valutaer. Så du vil aldrig opleve store udsving pga. tabsgivende enkeltvirksomheder – kun de udsving, som hele markedet er udsat for.

 

Tilpas din investering efter din økonomi

På lang sigt forventes aktierne at give højere afkast. Har du en økonomi, der kan bære nogle udsving i værdien af din investering, og skal du ikke bruge dine penge nu og her, så kan du vælge en afdeling med mange aktier – f.eks. Modig. Sover du bedre, hvis udsvingene er begrænsede, kan du vælge en afdeling med en større andel af obligationer – f.eks. Forsigtig.

Læs mere om vores afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.