Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 8.00 og 18.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Vi indberetter alt til SKAT

Du betaler skat af din investering i Coop Opsparing årligt. Coop Opsparing er nemlig en akkumulerende investering, så du betaler skatten løbende og ikke først, når du sælger.

Du behøver ikke bekymre dig - vi indberetter alt

Princippet for beskatning er det samme, som du måske kender fra anden kapital- og aktieindkomst. Du betaler skat af gevinsten og får fradrag, hvis der er tab. Alt bliver indberettet til SKAT automatisk, du skal bare godkende tallene på din årsopgørelse.

 

Pension er ligeså nemt

Hvis du investerer din pension via Coop Opsparing, så er der naturligvis andre beskatningsregler, men det er ligeså let. Al indberetning til SKAT, tager vi os nemlig af. Du betaler den såkaldte PAL-skat af din gevinst, men du får ligesom med frie midler fradrag, hvis du et år skulle få tab.       

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.