Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Invester i tusindvis af virksomheder

I Coop Opsparing investerer du i fællesskab med mange andre. Det betyder, at du får mulighed for at investere i mange virksomheder og derved sprede risikoen og deles om omkostningerne. 

Invester i tusindvis af virksomheder

Hos Coop Opsparing får du andel i tusindvis af virksomheder – flere end i de fleste andre investeringsforeninger. Alligevel er dine omkostninger lave.

Det skyldes, at vi blandt andet investerer i ETF-fonde – passive indeksfonde. De bliver løbende justeret, så sammensætningen afspejler aktierne på f.eks. Københavns Fondsbørs, New York Stock Exchange eller de fjernøstlige markeder.

Lave omkostninger og stor risikospredning

Der bliver altså ikke brugt en masse penge på at betale porteføljeforvaltere for at udvælge de enkelte aktier. Vi investerer i stedet i flere tusinde aktier via ETF-fonde. Vi bruger altså kun energi på det, der virkelig afgør afkastet, nemlig afdelingernes fordeling af aktier og obligationer.

ETF-fonde har lave omkostninger og de mange forskellige virksomheder giver optimal spredning i risikoen. Du behøver altså ikke spidse ører, hver gang en bestemt virksomhed, branche eller land bliver nævnt i medierne. Du kan bruge din energi på alt det, der giver dig udbytte her og nu.

Læs mere om hvordan vi har sammensat vores afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.