Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Hvor langsigtet tænker du?

Er du i tvivl om, hvilken afdeling, du skal vælge? Så kan bl.a. tidshorisonten for din investering give dig et godt fingerpeg.

Lang eller kort sigtet investering

Skal du bruge dine sparepenge inden for de næste 3-5 år, så kan afdelingen Forsigtig være det rigtige valg, mens afdelingen Modig kan være et godt bud, hvis du først regner med at bruge pengene om lidt flere år. 

Årsagen er, at aktier kan svinge en del på kort sigt, mens betydningen af et højere forventet afkast bliver vigtigere og vigtigere, når din investering er mere langsigtet.

 

Stor aktie-andel er for de tålmodige

I vores afdeling Forsigtig har vi kun en mindre aktieandel og en større andel af obligationer. Det giver mere stabilitet i afkastet og er derfor en god mulighed til den kortsigtede investering.

I afdelingen Modig er størstedelen af dine penge investeret i aktier. Her kan du, historisk set, forvente et større afkast på lang sigt. Så den afdeling er ikke kun for de modige, men i ligeså høj grad for de tålmodige.

Læs mere om vores afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.