Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

En femstjernet investering

21. maj 2021

Der er grund til fejring i Coop Opsparing. Investeringsforeningens tre afdelinger er nemlig hver især blevet belønnet med fem ud af fem stjerner af det uafhængige analysehus Morningstar.

En femstjernet investering

Lige nu har afdelingerne Modig og Moderat 5 ud af 5 Morningstar-stjerner for afkast, mens afdeling Forsigtig har 4 ud af 5 stjerner. Stjernerne opdateres månedligt, og du kan se de aktuelle ratings på morningstar.dk.

Se afkast og læs om vores 3 afdelinger

Citat

”Vi er glade for vores stjerner og globusser, da de er bevis på, at vi er lykkedes med vores værdisæt om at investere ansvarligt uden at gå på kompromis med ønsket om et konkurrencedygtigt afkast”

- Allan Nørholm, Bestyrelsesmedlem Coop Opsparing

Forstå stjernerne

Morningstar er et uafhængigt analysehus, der indsamler og analyserer data om blandt andet investeringsforeninger og aktier. Stjernerne tildeles på baggrund af det afkast, fonden har haft inden for de seneste minimum tre år. Stjernerne siger altså kun noget om, hvordan fonden har klaret sig historisk. De kan med andre ord ikke bruges som indikator for, hvordan fonden vil præstere i fremtiden. For at få fem stjerner kræves det, at afkastet ligger i top 10 % blandt sammenlignelige investeringsafdelinger.

Stjernerne opdateres månedligt, og du kan se de aktuelle ratings på morningstar.dk.

Morningstar stjerner

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.