Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Dit afkast med 95 %´s sandsynlighed

Er du nysgerrig efter at se, hvordan dit afkast måske kan komme til at se ud?

På baggrund af forventninger og den generelle udvikling i markedet har vi lavet en fremskrivning af afkastet, som du kan se på grafen. Afkastet er beregnet ud fra det historiske afkast i de underliggende fonde.

Den blå og røde graf viser henholdsvis højest forventede afkast og lavest forventede afkast. Ifølge beregningen er der 95 %´s sandsynlighed for, at dit afkast vil ligge inden for dette område. Den gule graf viser det forventede afkast.

 

Forventet afkast graf

 

Husk, at der er tale om en fremskrivning, så der er ingen garanti for, at værdien af din opsparing vil udvikle sig, som grafen viser. Afkastet kan også blive negativt.

Grafen tager ikke højde for skat og omkostninger.

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.