Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Din pensionsopsparing

Pensionsopsparing

 

Guide til køb af Coop Opsparing

De fleste private pensionsordninger er investeret i værdipapirer, og er ofte opbevaret i et individuelt depot i en bank. Hvis din pension er anbragt i værdipapirer, så kan du vælge at investere den i Coop Opsparing og i mange tilfælde få lavere omkostninger.

Vi anbefaler, at du taler med en formuerådgiver, inden du investerer din pensionsopsparing – særligt, hvis det er første gang, du investerer. Det er meget udbredt at investere pensionen via investeringsforeninger. Med Coop Opsparing vælger du en investeringsforening med lave omkostninger.

Sådan gør du pensionsmidler

Sådan gør du

 

  1. Log ind i din netbank

  2. Søg efter "Coop Opsparing" eller indtast ISIN-nummer på den afdeling, som du vil investere i. Se nedenfor

  3. Vælg det beløb, du vil investere for

  4. Følg din investering på mobil- eller netbank

NB. Indtil videre tilbyder vi desværre ikke handel med pensionsmidler via Coop Bank.

Brug ISIN-numrene, når du investerer

De 3 afdelinger i Coop Opsparing har hver deres ISIN-nummer, som du bruger, når du skal købe værdipapirer fx i din netbank.

Forsigtig

Forsigtig

ISIN DK0060991495

Du kunne godt tænke dig et bedre afkast end på f.eks. en højrentekonto, men vil helst undgå store udsving og risiko, da du først regner med at få brug for pengene fra om f.eks. 3 år. Hvis du vælger afdelingen Forsigtig, er størstedelen af din investering i obligationer.

 

LÆS OM FORSIGTIG

Moderat

Moderat

ISIN DK0060991578

Du skal ikke bruge dine penge her og nu. Du ønsker dig et godt afkast på sigt. Du bryder dig dog ikke om alt for store udsving. Så kunne afdelingen Moderat måske være noget for dig. Her finder du en ligelig fordeling af aktier og obligationer.

 

LÆS OM MODERAT

Modig

Modig

ISIN DK0060991651

Din økonomi kan godt tåle en periode med tab – uden at det går ud over din nattesøvn. Så kan afdelingen Modig være noget for dig. Her er størstedelen af din investering i aktier og risikoen for udsving er stor. Det forventede afkast er naturligvis også højere på længere sigt.

 

LÆS OM MODIG

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.