Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Frie midler og depot hos Coop Bank

Frie midler via depot i Coop Bank

 

Guide til køb af Coop Opsparing

For at få en andel af Coop Opsparing skal du have et depot og en afkastkonto. Hvis du ikke allerede har et depot, kan du få et hos Coop Bank. Det er gratis for kunder i Coop Bank.

Når du køber din andel i Coop Opsparing, skal du betale kurtage. Den er på 0,15 procent af købsprisen eller minimum 29 kr. Prisen svarer nogenlunde til, hvad du betaler i de fleste andre banker.

Sådan gør du depot i Coop Bank

Sådan gør du

Du er allerede kunde i Coop Bank

 

  1. Vælg ”Bestil depot” i din netbank
  2. Coop Bank opretter et depot til dig, når du har underskrevet aftaler om værdipapirhandel
  3. Herefter kan du købe Coop Opsparing i din netbank. Find guide til køb her

 

Brug ISIN-numrene, når du investerer

De 3 afdelinger i Coop Opsparing har hver deres ISIN-nummer, som du bruger, når du skal købe værdipapirer f.eks. i din netbank.

Forsigtig

Forsigtig

ISIN DK0060991495

Du kunne godt tænke dig et bedre afkast end på f.eks. en højrentekonto, men vil helst undgå store udsving og risiko, da du først regner med at få brug for pengene fra om f.eks. 3 år. Hvis du vælger afdelingen Forsigtig, er størstedelen af din investering i obligationer.

 

LÆS OM FORSIGTIG

Moderat

Moderat

ISIN DK0060991578

Du skal ikke bruge dine penge her og nu. Du ønsker dig et godt afkast på sigt. Du bryder dig dog ikke om alt for store udsving. Så kunne afdelingen Moderat måske være noget for dig. Her finder du en ligelig fordeling af aktier og obligationer.

 

LÆS OM MODERAT

Modig

Modig

ISIN DK0060991651

Din økonomi kan godt tåle en periode med tab – uden at det går ud over din nattesøvn. Så kan afdelingen Modig være noget for dig. Her er størstedelen af din investering i aktier og risikoen for udsving er stor. Det forventede afkast er naturligvis også højere på længere sigt.

 

LÆS OM MODIG

Om samarbejdet med Coop Bank

Coop Bank stiller alene depot til rådighed for dig, og kan ikke vejlede om din investering. Coop Bank hjælper dig dog gerne med at oprette depot og med at købe din andel af Coop Opsparing.

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.