Ring til os


Vores partnerbank Coop Bank svarer på spørgsmål omkring Coop Opsparing. 


Kundeservice

Alle hverdage mellem 8.00 og 18.00


Vær opmærksom på, at Coop Bank ikke kan give dig anbefalinger eller rådgive dig i forhold til køb og salg.

chat
Ring til os

Penge skal passes og plejes

Har du penge stående på bankkontoen, der ikke lige er øremærket til sommerferien, en ny garage eller noget helt tredje, som du glæder dig til?

Penge skal passes og plejes

Hvis du tænker langt, så bør du overveje Coop Opsparing. På sigt kan dine penge nemlig miste værdi, hvis de ikke bliver passet og plejet.

Tag inflation med i dine overvejelser

Renten på en almindelig bankkonto er i disse år forsvindende lav. Selv på en konto, hvor du binder pengene i flere år, er afkastet lavt. Samtidig tager inflationen en lille bid hvert år.

Vælger du at investere i aktier og obligationer gennem Coop Opsparing, kan du over tid forvente et højere afkast. Også, hvis du vælger afdelingen Forsigtig, som egner sig bedst til dig, der ikke ønsker så høj en risiko. 

Læs mere om vores afdelinger

De generelle oplysninger på denne side, skal ikke betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser. Endvidere kan oplysningerne på denne side ikke betragtes som individuel investeringsrådgivning, hvorfor brugerne opfordres til at søge individuel rådgivning, herunder rådgivning vedrørende skat. Der gøres opmærksom på, at indikationer på fremtidigt afkast og historiske afkast samt kursudvikling ikke kan betragtes som en garanti for fremtidig kursudvikling og afkast, da investeringsbeviser enten kan stige eller falde i værdi, og afkastet kan således blive negativt.